Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Sofiaflickorna
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fem år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna och vår verksamhet. 

Information för ledare
Logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar. Facebook är även ett bra forum för köp och sälj. 

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Vill du träna med oss?

Vi vill bli fler! 
Vi vill bli fler, men då behöver vi även bli fler ledare! Vi har många barn som står i kö som önskar plats men som vi dessvärre inte kan erbjuda plats för i dagsläget. Om du vill bli ledare, vänligen mejla kansli@sofiaflickorna.se 

I den mån det går så erbjuds gymnaster vars föräldrar kan tänka sig att hjälpa till som ledare förtur. Föreningen står för utbildningar och arvode varje termin. 
Våra minigrupper är fulla!
2018-08-19 19:00
Imorgon måndag var det tänkt att bokningen skulle öppna för våra knatte samt minigrupper. Vi måste nu tyvärr meddela att alla minigrupperna är fulla för denna termin. Orsaken till detta är tyvärr att vi fått ledare som slutat vilket gjort att vi inte kunnat öppna upp så många grupper som vi hade tänkte, för att ta in nya medlemmar. Därför har vi bara kunnat erbjuda plats till de gymnasterna som har gått hos oss tidigare år. Får vi avhopp under terminens gång kommer vi mejla ut och erbjuda platser till de som står i vår intresselista. 

Alltså kommer bokningen för barn födda 2010-2011 inte vara möjlig denna termin!
Bokningen för knattegrupperna öppnar som vanligt.


Har vi några föräldrar som känner att ni vill ställa upp som ledare och starta en ny grupp ger det er självklart förtur. Hör av er till oss på kansliet då.

Hälsningar
Sofiaflickornas kansli 
Snart drar terminen igång!
2018-08-19 18:57
Välkomna tillbaka till en ny och härlig gympatermin. Hoppas ni haft en skön sommar i värmen och att ni nu är laddade för en ny gympatermin. 

Terminen drar igång vecka 35 för alla våra grupper. 

Till vecka kommer ett välkomstmejl ut från våra huvudledare där ni får mer info om första tillfället och mycket mer!

Varma gympa hälsningar
Sofiaflickorna
Snart börjar en ny termin, anmäl dig till vår Powerstyrka!
2018-08-12 12:58
Hej!
Nu drar snart terminen igång! Nu öppnar anmälan för våra PowerStyrka grupp!

Denna grupp erbjuder styrketräning i grupp. Vi riktar oss till ledare, föräldrar och ungdomar över 12 år. Både nya och gamla gymnaster kanske vill hålla igång utan redskap eller som ett komplement till redskapsgymnastiken. 

Passet är 60 minuter inkl uppvärmning, och nedvarvning. Programmet är uppbyggt som ett förstärkt core-pass, dvs fokus på bålens muskelgrupper samt knä- och fotstabilitet, balans, och rörlighet.

Vi använder i huvudsak kroppsvikten som redskap, men i vissa övningar kan lätta hantlar (1-2 kg) förstärka effekten för den som hängt med ett tag. Då vi inte har tillgång till dessa redskap i hallen får man i så fall ta med sig egna.

 

Under hösten 2018 är styrkan följande tider:

 

Lördag kl 10-11 i Eriksdalsskolan

Onsdag 20-21 i Rågsveds skola.

 

Är du intresserad av att leda ett pass?

Vi erbjuder intresserade att gå utbildning inom styrketräning (Gymmix, i Gymnastiksförbundets regi) och du som ledare kan välja vilken form av pass du vill hålla.

 

Det är roligare att träna styrka tillsammans!


Gör din anmälan genom bokningsfunktionen! Det är först till kvarn som gäller!  Till Anmälan »

 Sofiabladet 2:4 2018
2018-06-07 16:58
Nu ligger andra bladet för i år uppe med viktig information.
Klicka HÄR för att komma till Sofiabladet 2:4 2018
Vill du vara med och uppleva våra barn och ungdomars glädje och utveckling? Bli ledare hos oss!
2018-06-06 14:02
Sofiaflickorna ökar och intresset att få börja hos oss ökar stort. För att göra det möjligt för alla barn att få gympa hos oss behöver vi underbara ledare som kan ställa upp. 
Är du intresserad att i höst vara del av våran underbara gymnastik verksamhet, tveka inte att hör av dig. Vi söker många ledare i våra olika grupper, nedan ser du mer detaljerad info kring de olika grupperna och uppdragen vi söker. 

Knattegrupper, 5-6 åringar:
Vi söker dig som vill ta på dig ett huvudansvar för en eller flera knattegrupper. I huvudansvaret ingår planering av träningarna (vi erbjuder även färdiga terminsplaneringar), närvarorapportering, se till så att rätt information går ut till föräldrarna, ev. mejlkontakt med föräldrarna samt kommunikation med ledarteamet. Du arbetar tillsammans med assistenter samt föräldrarledare. Du som huvudledare kan dela ut några av dessa ansvarsområden till någon annan i teamet med det är ditt ansvar som huvudledare att det blir gjort. Våra knattegrupper tränar 1h i vekcan i Eriksdalsskolan eller Sofia skolan på Södermalm. Basutbildningen är bra att ha, denna erbjuder vi dig att gå om du ej har den.

Undomsgrupper:
 Vi söker dig som är sugen på att gå in som ledare i någon av våra ungdomsgrupper som ej tävlar, utan att de tränar för att det är kul medn ändå vill utmanas och lära sig nya saker. Dessa tränar 2-6h i veckan i Sofia skolan. Vi har tillgång till trampetter, lufgolv samt luftkil. Trampettlicens är bra att ha här!

Parkour:
Vi söker dig som är sugen på att starta upp parkour i vår förening. Vi hr tidigare haft parkour och efterfrågan är stor. Du kommer att ta ansvar för allt och driva parkour sidan med stöd från kansliet. Vi har för närvarande inga parkourtränare i vår förening, är men en tränare tar vi in max 10 deltagare. 

Skicka ett mejl till kansli@sofiaflickorna.se och berätta vilken grupp du är intresserad av så berättar vi mer. 

Hoppas vi ses i höst!

Hälsningar
Sofiaflickornas kansli 


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook