Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Praktisk information

Passerkort

Minst två ledare i varje grupp ska ha ett passerkort. Passerkort beställer man på kansli@sofiaflickorna.se Passerkortet är personligt och den som står registrerad på kortet är ansvarig för det. Varje kort kostar 200 kr och det är en kostnad som föreningen står för. Slarvar du bort kortet och behöver beställa ett nytt, står du själv för kostnaden.

 

Om du slutar i Sofiaflickorna är du skyldig att lämna tillbaka ditt passerkort. Om inte, kommer föreningen att fakturera dig 200 kronor.


Om ditt passerkort strular, kontakta kansliet. 


Försäkringar

Alla ledare, funktionärer och gymnaster i Sofiaflickorna är basförsäkrade via Pensum. Gymnaster som inte är registrerade i Sportadmin är inte försäkrade och får inte delta på träningar. Vill du läsa mer om försäkringarna och dess villkor, gå in på: www.pensum.se


Skador

Om skadan är framme så måste föräldrarna informeras efter träning via antingen telefon eller mejl. Vid allvarliga skador, kontakta även kansliet och styrelsen omgående. Föräldrarna ska fylla i en skadeanmälan som sedan skickas till kansliet. PDF med skadeanmälan »


  • Knatte: BAS-försäkrade, får inte hoppa trampett.
  • Mini: Träningsförsäkrade. Får använda trampett och utföra övningar efter de licenser som ledare har. De minigrupper som önskar tävla måste höra av sig till kansliet så att licensen kan uppdateras.
  • Minior: Tävlingsförsäkrade. Får använda trampett och utföra övningar efter de licenser som ledare har. Alla Miniorgrupper är tävlingsförsäkrade för att säkerställa vid eventuella flyttar att alla äv tävlingsförsäkrade. 
  • Ungdom: Tävlingsförsäkrade. Får använda trampett och utföra övningar efter de licenser som ledare har. Alla Ungdomsgrupper är tävlingsförsäkrade för att säkerställa vid eventuella flyttar att alla äv tävlingsförsäkrade.
  • Junior: Tävlingsförsäkrade. Får använda trampett och utföra övningar efter de licenser som ledare har. Alla Juniorgrupper är tävlingsförsäkrade.
  • Senior: Träningsförsäkrade. Får använda trampett och utföra övningar efter de licenser som ledare har. 
  • Parkour: ParkourförsäkradeArvoden
Efter varje termin görs en utbetalning av ledararvoden baserat på rapportering i Sportadmin. 
Arvode under 200 kr betalas inte ut utan skänkes till Sofiaflickornas B&U fond

Arvoden i samband med läger betalas ut så snart det är möjligt efter att lägeransvarig skickat in en tidrapport till kansliet. 
 
Facebook
Instagram
Webbshop