Välkommen till Sofiaflickorna
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fem år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna och vår verksamhet. 

Information för ledare
Logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar. Facebook är även ett bra forum för köp och sälj. 

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Vill du träna med oss?

Vi vill bli fler! 
Vi vill bli fler, men då behöver vi även bli fler ledare! Vi har många barn som står i kö som önskar plats men som vi dessvärre inte kan erbjuda plats för i dagsläget. Om du vill bli ledare, vänligen mejla kansli@sofiaflickorna.se 

I den mån det går så erbjuds gymnaster vars föräldrar kan tänka sig att hjälpa till som ledare förtur. Föreningen står för utbildningar och arvode varje termin. 
Välkommen till Rådmansölägret 2017
2017-05-22 11:01

Hej alla föräldrar och gymnaster! 


Nu öppnar vi anmälan till sommarens höjdpunkt, RÅDMANSÖLÄGRET. Lägret är öppet för alla i Sofiaflickorna, 2009  och äldre.


Som ni tidigare hört har vi planerat läger på annat håll p.g.a renovering på Rådmansö, men förra veckan fick vi besked om att renoveringen skjuts upp vilket betyder att vi fortsätter vår sommartradition i år. Vi hoppas att ni har förståelse för den sena inbjudan till läger. 


Information kring lägret:


Max antal platser är 70 deltagande gymnaster.
Lägret är vecka 26, den 26 juni-1 juli.


Vi startar på kvällen den 26:e kl. 18 med samling, gruppindelning och kvällsmacka. 

Vi avslutar den 1:a på eftermiddagen med uppvisning kl. 14 för att sedan säga hejdå för den här gången. 


Priset för lägret är: 1700:- med helpension. 

Anmälan gymnast:

För att gör en anmälning för gymnaster, vänligen fyll i alla uppgifter på nedan länk:  


Observera att ovan är en anmälan till lägret och att du inte har en garanterad plats. Du kommer att få ett bekräftelsemejl, där vi bekräftar din plats, några dagar efter att anmälan har gjorts.


Fakturering Rådmansö:
Fakturorna kommer att gå ut någon vecka efter anmälan har inkommit till föreningen.

Avbokning Rådmansö:
Avbokning utan kostnad kan göras fram till 5e juni. 
Om du får förhinder mellan 6e juni och 19e juni så tar föreningen ut en administrativ avgift på 200 kr.
Om du får förhinder den 19e juni eller senare så fakturerar föreningen dig för hälften av kostnaden. Du kan själv hitta en ersättare som då övertar din plats ända fram till lägrets start.

Vid uppvisande av läkarintyg tar föreningen inte ut någon avgift oavsett när du har fått förhinder. Genom att göra en anmälan till Rådmansölägret så har du även godkänt våra avbokningsregler. 

Vill du vara matlagare?

Du kan delta som ledare, matlagare, tränande assistent, eller lägermor/far-förälder. Du kan vara med allt ifrån 1 dygn till hela veckan. Att vara med på läger är en möjlighet att lära känna andra i föreningen och att lära av varandra.

Vi behöver hjälp av föräldrar som kan ställa upp som matlagare. Du är där och fixar maten och hjälper till under måltiderna med det som behövs. 

Hör av dig till kansliet på kansli@sofiaflickorna.se om du är intresserad av att hjälpa till! Märk mejlet med Rådmansö- matlagare!

Vill du vara ledare på lägret?

Med 70 gymnaster på plats och träning hela dagarna behövs det många som hjälper till. Du kan vara med allt ifrån 1 dygn till hela veckan. Hoppas du vill följa med som ledare! 

För att göra en anmälning som ledare, vänligen fyll i alla uppgifter på nedan länk: 


Köp en fin GYMNAST tygpåse
2017-05-16 22:12
Vit tygkasse med "Gymnast" i blått
Missade ni att köpa en tygkasse under Sofiamästerskapet?

Nu finns fina tygkassar med trycket "Gymnast" att köpa hos oss. Det är de grupper som ska åka till Italien som tagit fram kassarna och pengarna går till deras resa dit för att kunna ha ett bra träningsläger i sommar.
Tygkassen passar utmärkt att ha med till träningen och på läger med vattenflaskan i.

Betalningen sker genom swish eller faktura. Priset för tygkassen är 100 kr och går direkt till lagkassorna till de grupper som ska till Italien. Det finns ett begränsat antal påsar kvar, först till kvarn är det som gäller! 

Om ni och ert barn är intresserade att köpa en tygkasse kontakta kansliet på kansli@sofiaflickorna.se

Sofiamästerskapen starordning
2017-05-10 15:03
Vi är väldigt glada att så många har anmält sig till både tävlingen och uppvisningen. Sofiamästerskapen är en intern klubbtävling där grupper som vanligen inte tävlar har chans att visa upp sig.

Vi kommer detta år att ha två stycken sittningar så att all publik kan få möjlighet till en sittplats. I år är det fyra lag i föreningen som ska till Italien på träningsläger och samlar därför in pengar till resan under mästerskapet. Det kommer att finnas olika typer av försäljningar under dagen där pengarna kommer att sponsra resan. Entrén till mästerskapet är frivillig. Det kommer att finnas programblad till försäljning för att stötta föreningen.

När: Lördagen den 13 maj
Vart: Sjöstadshallen, Sickla
Keppsmäklargatan 1, 120 69 Stockholm

Förmiddagen: 
Tävlingsstart kl. 11.30
Tävlingsslut kl. 13.00

Startordning:
Minior 1- Uppvisning
Knatte 5- Tävling
Knatte 6- Tävling
VPU- fristående uppvisning
Ungdom 1+Ungdom 2- Uppvisning
Mini 1- Tävling
Mini 2- Tävling
Minior 1- Fristående uppvisning
VPM- Uppvisning
Minior 2- Uppvisning
Minior 4- Uppvisning
Ungdom 1+Ungdom 2- Fristående uppvisning
VPU- Uppvisning

Eftermiddagen:
Tävlingsstart kl. 15.30
Tävlingsslut kl. 16.45

Startordning:
Minior 1- Uppvisning
Knatte 7- Tävling
Knatte 10- Tävling
VPU- Fristående uppvisning
Mini 3- Tävling
Ungdom 1+Ungdom 2- Uppvisning
VP-Mini- Tävling
Mini 6- Tävling
Minior 6- Tävling
Ungdom 1+Ungdom 2- Fristående uppvisning 
Minior 2- Uppvisning
Minior 5- Uppvisning
Minior 1- Fristående uppvisning
VPU- Uppvisning

Välkomna till en dag fylld med härlig gymnastik!

Sofiamästerskapet 13/5
2017-04-10 13:36
Den 15e maj har Sofia namnsdag. Det firar vi årligen med Sofiamästerskapet. I år kommer denna uppvisning och klubbmästerskap att anordnas den 13e maj i Sjöstadshallen. Vi hoppas att många kommer och delar denna dag med oss. 

Sofiamästerskapet är ett internt klubbmästerskap där alla barn- och ungdomsgrupper som inte tävlar så ofta får möjlighet att visa upp kreativa och roliga uppvisningsprogram. Föräldrar engageras som tyckare och de utser det finaste, gladaste och trevligaste programmet för dagen. Det behöver med andra ord inte vara dem med de svåraste övningarna som vinner utan det viktigaste är kompositionen av programmet och att man har roligt! Tävlingsgrupperna deltar med uppvisningsprogram, utom tävlan. Det kan vara ett bra sätt att visa upp ett fristående eller andra tävlingsvarv för en större publik. Vi utser en vinnare i varje klass, resten kommer på delad andra plats och alla får medalj.

Vi hoppas vi ses där. Mer info om tider kommer snart. 
Sofiaflickorna 
Pjamasgympa för barnfödda 2008 och senare!
2017-04-03 12:42
Detta gäller för gymnaster som redan går i föreningen!
Genom länken nedan kan ni göra anmälan! Anmäl snabbt då det är begränsat antal platser. Bekräftelsemejl skickas ut med info om hur betalningen sker.Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook