Välkommen till Sofiaflickorna
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fem år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna och vår verksamhet. 

Information för ledare
Logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar. Facebook är även ett bra forum för köp och sälj. 

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Intresselistan är för närvarande stängd. Mer info hittar nu längre ner på hemsidan. Listan öppnar återigen 1/1-18. 

Vill du träna med oss?

Vi vill bli fler! 
Vi vill bli fler, men då behöver vi även bli fler ledare! Vi har många barn som står i kö som önskar plats men som vi dessvärre inte kan erbjuda plats för i dagsläget. Om du vill bli ledare, vänligen mejla kansli@sofiaflickorna.se 

I den mån det går så erbjuds gymnaster vars föräldrar kan tänka sig att hjälpa till som ledare förtur. Föreningen står för utbildningar och arvode varje termin. 
Kick off för våra ledare!
2018-01-07 10:46
Kick off för alla våra ledare!
2017-12-28 16:45

Nu är det snart dags för KICK OFF

 

 

Sofiaflickorna hälsar dig varmt välkommen till ledarkickoff. Hoppas ni redan bokat in den  13:e Januari i kalendern. Om inte ber vi er göra det nu!

 

Kl 10.00 börjar vi i Sofia skola med info från styrelsen och kansliet.

 

Sedan kommer mentorerna för de olika blocken att leda oss igenom dagen med inspiration för träningsplaneringar och olika stationer m.m. Kom gärna ombytta då det kommer att bli en aktiv dag.


Runt 12.00 tar vi lunch. Glöm inte anmäla specialkost.

 

Kl 15.00 siktar vi på att vara klara för dagen.

Block 1: Knatte- Mentor Caroline Calland
Block  2: Mini,- Alexandra Hempel Svenonius

Block 3: Minior och Ungdom- Miriam Larsson Carlberg och Alma Dunér

 

Ladda upp med frågor och funderingar ni kan ta med er och ställa till era mentorer. 

Efter mentorinspirationen finns det möjlighet att sätta sig i sina ledarteam och planera inför våren.

 

Vi vill att ni meddelar oss senast den 9 januari om ni kommer och eventuell specialkost.
Osa gör ni till louise@sofiaflickorna.se, märk mailet med Kick Off.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma!

Hoppas ni haft en skön julledighet och är taggad för en ny gympa termin!

/Sofiaflickornas styrelse och föreningsadministratörer

Uppdatering från namngruppen
2017-12-16 13:46
På årsmötet beslutades att föreningen ska byta namn. En namngrupp har bildats med två representanter från Styrelsen, Selma Lindstedt och Peter Svenonius, samt två föräldrar, Lova Bratt och Rikard Ahlberg, som båda arbetar med varumärkesutveckling/design till vardags. 

Namngruppens arbete
Gruppen har träffats en gång under hösten samt fört löpande dialog via e-post. Hittills har arbetet resulterat i:
  • En omvärldsspaning med fokus på vad andra gymnastikföreningar heter och deras visuella identitet. Vi har även träffat Brommapojkarna som också planerar ett namnbyte av liknande skäl som vi
  • Viktiga kriterier att ta hänsyn till för nytt namn, inklusive hur vi på bästa sätt kan säkerställa att vi bevarar vår historia
  • En lista med möjliga namn som kokats ner till fyra konkreta förslag
Vi har under december påbörjat arbetet att skissa hur dessa fyra namn skulle kunna uttryckas visuellt i form av en logotyp och hur den ser ut på våra vanligaste enheter: dräkt, overall och hemsida/sociala medier. Styrelsen har hållits uppdaterad under arbetets gång.

Nästa steg 
Namngruppen räknar med att kunna presentera förslag till namn med tillhörande skisser på logotyp/visuell identitet i början av 2018. Vi kommer då att bjuda in medlemmar till att lämna feedback. 

Därefter är det dags att fatta det formella beslutet om föreningens nya namn. I samband med det kommer vi också presentera en plan för införande av det nya namnet. En viktig princip för detta är att införandet görs på ett praktiskt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. 
Sofiaflickornas juluppvisning 2017
2017-11-22 19:49
Lördagen den  2 December är det dags för Sofiaflickornas årliga juluppvisning. Den äger rum i Sjöstadshallen och kommer detta år vara uppdelat i två uppvisningar. Tiderna för respektive uppvisning ser ni nedan. Under dagen kommer vi att få se uppvisningar från många av våra grupper i föreningen. Respektive grupper har fått info kring samling och annan info kring dagen.

Tider:

Uppvisning 1: 10.55-12.35
Ungdom 3 och Ungdom 4 (seniorerna), Ungdom 1, Ungdom 2, Minior 1, Minior 2, Minior 7, Minior 8, Mini 3, Mini 4, Mini 1, Mini 6, Knatte 10, Knatte9, Knatte 6, Knatte 3 och Knatte 4.

Uppvisning 2: 14.45-16.25

Ungdom 3, Ungdom 4 (seniorerna), Ungdom 1, Ungdom 2, Minior 1, Minior 2, Minior 4, Minior 6, Minior 3, Minior 5, Mini 2, Mini 5, Knatte 5, Knatte 7, Knatte 8 och knatte 2.

Under dagen kommer det finnas lotterier och cafeteria!

Varmt välkomna!
Uppdatering av vår intresselista
2017-11-02 16:37


Hej! 

Våra grupper för höstterminen är nu fulla och vi kan inte ta inte fler gymnaster till denna termin. Vi kommer till nästa termin att rensa vår intresselista, detta för att vi enklare ska kunna nå ut till de som är intresserade av att börja hos oss och på så sätt få bättre koll på hur många det egentligen är. 

Vi stänger från och med nu intresselistan och öppnar den återigen 1 Januari 2018.

Eftersom vi inte har något kösystem utan bara en intresselista spelar det ingen roll hur länge du stått i listan, ingen hamnar före eller efter dig och det blir inte mindre chans att få en plats. Detta tror vi ger större chans att få en plats då vi får en bättre överblick. 


Har ditt barn redan en plats i Sofiaflickorna behåller ni den platsen tills den sägs upp, ni behöver inte göra en ny anmälan inför varje termin. 

Vi är jätteglada att ni vill börja hos oss och vi jobbar på att ta in fler gymnaster hela tiden. Vill du gå in som ledare får du jättegärna anmäla dig genom att skicka ett mejl till kansli@sofiaflickorna.se, skriv vad du har för kunskaper eller om du önskar gå in som ledare i ditt barns grupp för större chans att få plats. 

Vi hoppas ni alla har förståelse för detta.

Hälsningar

Sofiaflickorna 

Välkomna till Sofiaflickornas årsmöte
2017-09-07 17:06

Snart är det dags för Sofiaflickornas årsmöte. 
Klicka på länken för att se inbjudan!


Inbjudan årsmöte 2017.docx »
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook