Välkommen till Sofiaflickorna
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fem år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna och vår verksamhet. 

Information för ledare
Logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar. Facebook är även ett bra forum för köp och sälj. 

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Intresselistan är för närvarande stängd. Mer info hittar nu längre ner på hemsidan. Listan öppnar återigen 1/1-18. 

Vill du träna med oss?

Vi vill bli fler! 
Vi vill bli fler, men då behöver vi även bli fler ledare! Vi har många barn som står i kö som önskar plats men som vi dessvärre inte kan erbjuda plats för i dagsläget. Om du vill bli ledare, vänligen mejla kansli@sofiaflickorna.se 

I den mån det går så erbjuds gymnaster vars föräldrar kan tänka sig att hjälpa till som ledare förtur. Föreningen står för utbildningar och arvode varje termin. 
Sofiaflickornas juluppvisning 2017
2017-11-22 19:49
Lördagen den  2 December är det dags för Sofiaflickornas årliga juluppvisning. Den äger rum i Sjöstadshallen och kommer detta år vara uppdelat i två uppvisningar. Tiderna för respektive uppvisning ser ni nedan. Under dagen kommer vi att få se uppvisningar från många av våra grupper i föreningen. Respektive grupper har fått info kring samling och annan info kring dagen.

Tider:

Uppvisning 1: 10.55-12.35
Ungdom 3 och Ungdom 4 (seniorerna), Ungdom 1, Ungdom 2, Minior 1, Minior 2, Minior 7, Minior 8, Mini 3, Mini 4, Mini 1, Mini 6, Knatte 10, Knatte9, Knatte 6, Knatte 3 och Knatte 4.

Uppvisning 2: 14.45-16.25

Ungdom 3, Ungdom 4 (seniorerna), Ungdom 1, Ungdom 2, Minior 1, Minior 2, Minior 4, Minior 6, Minior 3, Minior 5, Mini 2, Mini 5, Knatte 5, Knatte 7, Knatte 8 och knatte 2.

Under dagen kommer det finnas lotterier och cafeteria!

Varmt välkomna!
Uppdatering av vår intresselista
2017-11-02 16:37


Hej! 

Våra grupper för höstterminen är nu fulla och vi kan inte ta inte fler gymnaster till denna termin. Vi kommer till nästa termin att rensa vår intresselista, detta för att vi enklare ska kunna nå ut till de som är intresserade av att börja hos oss och på så sätt få bättre koll på hur många det egentligen är. 

Vi stänger från och med nu intresselistan och öppnar den återigen 1 Januari 2018.

Eftersom vi inte har något kösystem utan bara en intresselista spelar det ingen roll hur länge du stått i listan, ingen hamnar före eller efter dig och det blir inte mindre chans att få en plats. Detta tror vi ger större chans att få en plats då vi får en bättre överblick. 


Har ditt barn redan en plats i Sofiaflickorna behåller ni den platsen tills den sägs upp, ni behöver inte göra en ny anmälan inför varje termin. 

Vi är jätteglada att ni vill börja hos oss och vi jobbar på att ta in fler gymnaster hela tiden. Vill du gå in som ledare får du jättegärna anmäla dig genom att skicka ett mejl till kansli@sofiaflickorna.se, skriv vad du har för kunskaper eller om du önskar gå in som ledare i ditt barns grupp för större chans att få plats. 

Vi hoppas ni alla har förståelse för detta.

Hälsningar

Sofiaflickorna 

Vet du någon som kan hjälpa till och ta fram förslag på vårt nya föreningsnamn?
2017-10-07 15:07
Årsmötet beslutade enligt styrelsens förslag att föreningen ska byta namn och vi har nu påbörjat arbetet genom att starta en namngrupp som ska ta fram ett namnförslag. Detta förslag ska sedan beslutas av ett extra årsmöte. I namngruppen ingår hittills Selma och Peter från styrelsen samt Lova Bratt, förälder som arbetar som AD. 

Den primära kompetens vi ser att vi behöver förstärka gruppen med är någon som har erfarenhet av ta fram varumärken/namn.

Är det du eller någon du känner? Hör av dig till ordforande@sofiaflickorna.se eller 0701902030.

Gruppens uppgift är:
  • att komma fram med ett genomtänkt förslag till nytt namn
  • att ta fram en plan för det fortsatta arbetet 
  • att hålla medlemmar, ledare, föräldrar och andra intressenter informerade under arbetets gång

Hälsningar
Peter & Selma
Årsmöte 2017 och konstituerande styrelsemöte
2017-09-28 20:00
Här finns protokoll, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan för 2017/2018 samt ekonomiskt utfall 2016/2017 och budget 2017/2018 som beslutades vid årsmötet 28 september. Årsmötet beslutade att föreningen ska byta namn enligt styrelsens förslag. Den processen inleds nu och vi kommer att tillsätta en grupp som ska arbeta med frågan. Har du eller någon du känner erfarenhet av namn/varumärken och vill ingå i gruppen? Hör av dig till ordforande@sofiaflickorna.se så berättar vi mer! 

I samband med årsmötet höll styrelsen ett konstituerande möte och beslutade bland annat att höja avgiften för deltagande i regionala och nationella tävlingar för att motsvara det ökade kostnadsläget. Här kan du läsa hela protokollet.
Välkomna till Sofiaflickornas årsmöte
2017-09-07 17:06

Snart är det dags för Sofiaflickornas årsmöte. 
Klicka på länken för att se inbjudan!


Inbjudan årsmöte 2017.docx »
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook