Facebook
Instagram #sofiaflickorna
Välkommen till sofiaflickorna.se
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fyra år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna, om föreningen och vår verksamhet. Ledare kan logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar.

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Vill du träna med oss?
Obehöriga i Sofia skola
2015-10-12 10:18
Dessvärre ha vi drabbats av obehöriga i hallen vid ett antal tillfällen. Vi vill därför upplysa er ledare och föräldrar vilka regler som gäller:


Ytterdörren ska alltid vara låst – 

 - se till att den går i lås när du stänger!


  • Sofia skola har tyvärr drabbats av objudna gäster vid flera tillfällen. Skolan och Sofiaflickorna har dyrbar utrustning i hallen.
  • Sofiaflickornas skåp med musikspelare och material har blivit uppbrutet och utrustning i hallen har skadats.
  • Alla vi som har tillträde till hallen måste hjälpas åt för att förhindra obehöriga att ta sig in, skadegörelse på lokaler och redskap samt stöld.
  • Alla ytterdörrar måste hållas låsta - alltid!
  • Använd ringklockan för att bli insläppt.

  

/Sofiaflickornas styrelse

Sofiaflickorna på SVT!
2015-09-08 14:00
Nu har SVT uppmärksammat vårt problem med färre halltider i Stockholm. Tydligen är vi inte ensamma utan även Söder Basket har blivit av med många tider i sina hallar. Klicka på länken nedan för att komma till reportaget där Ingrid Bardh, ekonomiansvarig, intervjuas på telefon.

 http://www.svt.se/nyhetsklipp/regionalt/stockholm/risken-ar-att-vi-tappar-medlemmar
Kick-off ledare
2015-09-01 12:36
Ett härligt gäng på årets ledarkick-off!
Söndagen 30 augusti hade Sofiaflickorna sin ledarkick-off.

En kick-off som under förmiddagen präglades av den nya gruppstrukturen. Verksamhetsansvarig i hop med styrelsen gick igenom bakgrund-syfte- mål med den nya strukturen och ledare hade möjlighet att ställa frågor och komma med feedback.

Under eftermiddagen fick Knatte- och Minigrupperna lite träningstips medan Minior-Ungdom-Junior och Seniorgrupperna hade möjlighet att bolla lite idéer och planera terminen.

Nu sätter äntligen terminen igång och vi hoppas att gymnaster, föräldrar och ledare är sugna på en ny termin!Kickoff hösten 2015
2015-08-30 14:10
Idag samlade vi våra ledare i Sofia Skola för kickoff inför gymnastiksäsongen 2015/2016. Närmare 50 ledare deltog och har bland annat sett vår nya föreningsdräkt och jobbat med gruppernas terminsplanering.

Nu kör vi!


Nyheter från våra grupper
Aktiviteter och arrangemang, 30/08 12:00 
Minior 2, 17/06 18:23 
Minior 2, 17/06 18:21 
Minior 2, 03/06 11:23 
Minior 2, 19/05 17:16