Välkommen till Sofiaflickorna
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fem år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna och vår verksamhet. 

Information för ledare
Logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar. Facebook är även ett bra forum för köp och sälj. 

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Vill du träna med oss?

Vi vill bli fler! 
Vi vill bli fler, men då behöver vi även bli fler ledare! Vi har många barn som står i kö som önskar plats men som vi dessvärre inte kan erbjuda plats för i dagsläget. Om du vill bli ledare, vänligen mejla kansli@sofiaflickorna.se 

I den mån det går så erbjuds gymnaster vars föräldrar kan tänka sig att hjälpa till som ledare förtur. Föreningen står för utbildningar och arvode varje termin. 
Nominera till Årets Ungdomsledare och Årets Ledare
2018-02-14 23:16
Utan alla våra fantastiska ledare ingen verksamhet. Styrelsen utser varje år de ledare som bidragit något alldeles extra, och premierar Årets Ledare och Årets Ungdomsledare (upp till 18 år). Fyll i formuläret med dina nomineringar nedan eller på denna länk.
Sofiaflickornas juluppvisning 2017
2017-11-22 19:49
Lördagen den  2 December är det dags för Sofiaflickornas årliga juluppvisning. Den äger rum i Sjöstadshallen och kommer detta år vara uppdelat i två uppvisningar. Tiderna för respektive uppvisning ser ni nedan. Under dagen kommer vi att få se uppvisningar från många av våra grupper i föreningen. Respektive grupper har fått info kring samling och annan info kring dagen.

Tider:

Uppvisning 1: 10.55-12.35
Ungdom 3 och Ungdom 4 (seniorerna), Ungdom 1, Ungdom 2, Minior 1, Minior 2, Minior 7, Minior 8, Mini 3, Mini 4, Mini 1, Mini 6, Knatte 10, Knatte9, Knatte 6, Knatte 3 och Knatte 4.

Uppvisning 2: 14.45-16.25

Ungdom 3, Ungdom 4 (seniorerna), Ungdom 1, Ungdom 2, Minior 1, Minior 2, Minior 4, Minior 6, Minior 3, Minior 5, Mini 2, Mini 5, Knatte 5, Knatte 7, Knatte 8 och knatte 2.

Under dagen kommer det finnas lotterier och cafeteria!

Varmt välkomna!
Uppdatering av vår intresselista
2017-11-02 16:37


Hej! 

Våra grupper för höstterminen är nu fulla och vi kan inte ta inte fler gymnaster till denna termin. Vi kommer till nästa termin att rensa vår intresselista, detta för att vi enklare ska kunna nå ut till de som är intresserade av att börja hos oss och på så sätt få bättre koll på hur många det egentligen är. 

Vi stänger från och med nu intresselistan och öppnar den återigen 1 Januari 2018.

Eftersom vi inte har något kösystem utan bara en intresselista spelar det ingen roll hur länge du stått i listan, ingen hamnar före eller efter dig och det blir inte mindre chans att få en plats. Detta tror vi ger större chans att få en plats då vi får en bättre överblick. 


Har ditt barn redan en plats i Sofiaflickorna behåller ni den platsen tills den sägs upp, ni behöver inte göra en ny anmälan inför varje termin. 

Vi är jätteglada att ni vill börja hos oss och vi jobbar på att ta in fler gymnaster hela tiden. Vill du gå in som ledare får du jättegärna anmäla dig genom att skicka ett mejl till kansli@sofiaflickorna.se, skriv vad du har för kunskaper eller om du önskar gå in som ledare i ditt barns grupp för större chans att få plats. 

Vi hoppas ni alla har förståelse för detta.

Hälsningar

Sofiaflickorna 

Välkomna till Sofiaflickornas årsmöte
2017-09-07 17:06

Snart är det dags för Sofiaflickornas årsmöte. 
Klicka på länken för att se inbjudan!


Inbjudan årsmöte 2017.docx »
Snart drar terminen igång igen
2017-08-21 12:59
Hej och välkomna tillbaka till en ny och härlig gympatermin. 
Hoppas ni har haft en skön sommar och att ni är laddade för att köra igång. 

Terminen drar igång lite olika för våra grupper. Nedan hittar du all information:

Minior 1-2 drar igång v. 34
Ungdomsgrupperna drar igång v.34 eller den dag respektive huvudledare har gått ut med. 

Knatte 1-10 drar igång v. 35
Mini 1-7 drar igång v. 35
Minior 3-8 drar igång v. 35
Parkour drar igång v. 35
Senior drar igång v. 35
Power styrka drar igång v. 35. 

Har du fått annan info från din huvudledare kan undantag ha skett och då lyssnar du på huvudledarens information om startdatum.

Mvh
SofiaflickornaNyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook