Välkommen till Sofiaflickorna
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fem år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna och vår verksamhet. 

Information för ledare
Logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar. Facebook är även ett bra forum för köp och sälj. 

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Vill du träna med oss?

Vi vill bli fler! 
Vi vill bli fler, men då behöver vi även bli fler ledare! Vi har många barn som står i kö som önskar plats men som vi dessvärre inte kan erbjuda plats för i dagsläget. Om du vill bli ledare, vänligen mejla kansli@sofiaflickorna.se 

I den mån det går så erbjuds gymnaster vars föräldrar kan tänka sig att hjälpa till som ledare förtur. Föreningen står för utbildningar och arvode varje termin. 
Kansliet går på semester!
2017-07-02 16:52
Hej!

Under veckorna 28-31 är kansliet på semester. Info om hösten kommer under vecka 27.

Vi önskar er trevlig sommar och ser fram emot en ny termin i Augusti. 

Bästa hälsningar
Louise och Mansatha 
Årets ledare och rookie 2017
2017-07-02 16:36
Från vänster: Årets Rookie Sanna Falk. Årets ledare Emelie Falk
Under Sofiamästerskapen korades Årets ledare och Årets Rookie. 

Årets ledare blev Emelie Falk, ledare för Minior 1 och Minior 6.

Nomineringar:

"Emelie är fantastiskt motiverande till våra tjejer. sätter en bra stämning i gruppen och har ett engagemang som aldrig tar slut. Hon är otroligt ambitiös och jobbar extremt mycket för att få träningarna att rulla. Hon lägger ner mycket tid på planering och allas välmående. Hon är även väldigt omtyckt bland barnen.  Omtyckt av både gymnaster och ledare och är en bra förebild för de barn hon tränar. Det här är en person man alltid kan lita på! Utvecklar varje gymnast och får alla att känna sig viktiga".

Årets Rookie blev Sanna Falk, ledare för Ungdom 2.

Nomineringar:

"Vi tycker att hon är den bästa tränarna i hela föreningen, hon stöttar oss gymnaster hela tiden, hon är bra på att hjälpa till och passa. 
Sanna lägger ner mycket tid på gympan. Trots att hon är så unga tar hon mycket ansvar för sin grupp. Hon peppar och hjälper gymnasterna att nå sina mål. Hon båda fångar snabbt upp gymnaster som har en dålig dag och stöttar dom lite extra. Hon är verkligen guldvärda! Hon är en omtänksam ledare, inte bara en ledare utan en kompis, tänker på ALLA! Om någon e ledsen så finns hon där för att trösta. Hon är är världens bästa ledare!".

Stort grattis tjejer till utmärkelsen och ett enormt tack för et fina insats i föreningen!

 
Platser kvar till Rådmansölägret
2017-06-12 12:23
Hej!

Det finns ännu några platser kvar till sommarens populära Rådmansöläger, först till kvarn är det som gäller.

Lägret är vecka 26, den 26 juni-1 juli.


Vi startar på kvällen den 26:e kl. 18 med samling, gruppindelning och kvällsmacka. 

Vi avslutar den 1:a på eftermiddagen med uppvisning kl. 14 för att sedan säga hejdå. 


Priset för lägret är: 1700:- med helpension. 

Anmälan gymnast:

För att gör en anmälning för gymnaster, vänligen fyll i alla uppgifter på nedan länk:  

Höstens nyheter
2017-06-06 14:16
Hej!

Till hösten sker några förändringar i Sofiaflickorna och vi ber er läsa igenom nedan information. 

Sofiaflickorna utvecklas ständigt och vi ser nu ett behov av att förnya vårt föreningsnamn så att det blir mer inkluderande och passar alla delar av verksamheten nu och i framtiden. Styrelsen har påbörjat arbetet med att ta fram förslag på namn och uppdaterad logotyp. Vi vill gärna höra era tankar, synpunkter och förslag tidigt i processen för att kunna ta fram ett så bra förslag som möjligt.

Välkomna att höra av er till kansli@sofiaflickorna.se.
Märk gärna mailet med föreningsnamn. 

I vår utvecklingsprocess sker även förändringar i grupperna, i nuläget har vi uppdelat pojkar och flickor från att de lämnar knatte och går till mini.
I höst kommer vi att blanda pojkar och flickor även i Mini och Minior, och delar inte på pojkar och flickor förrän de kommer upp i Ungdom. 
Det finns ingen fysisk skillnad på pojkar och flickor förrän de kommer upp i puberteten och ganska nytt inom gymnastiken är att pojkar och flickor får tävla tillsammans upp på ganska höga tävlingsnivåer. Därför ser vi i Sofiaflickorna ingen anledning att dela upp gymnaster för tidigt. 

En annan nyhet är vår overall. Några kanske har sett på vår sida på Allinsports att vi fått en ny overall. Detta är för att vår gamla modell håller på att löpa ur sortimentet. De gamla overallerna kommer självklart att vara kvar och ni behöver inte köpa ny om ni har en sådan. 
Vi ber er avvakta med att köpa ny overall under sommaren i och med vårt namnbyte så loggan blir rätt på de som köper nya overaller. 

All information om höstens grupper och strukturering kommer under sommaren. 

Vi önskar er en skön sommar!

Mvh
Sofiaflickorna 


Köp en fin GYMNAST tygpåse
2017-05-16 22:12
Vit tygkasse med "Gymnast" i blått
Missade ni att köpa en tygkasse under Sofiamästerskapet?

Nu finns fina tygkassar med trycket "Gymnast" att köpa hos oss. Det är de grupper som ska åka till Italien som tagit fram kassarna och pengarna går till deras resa dit för att kunna ha ett bra träningsläger i sommar.
Tygkassen passar utmärkt att ha med till träningen och på läger med vattenflaskan i.

Betalningen sker genom swish eller faktura. Priset för tygkassen är 100 kr och går direkt till lagkassorna till de grupper som ska till Italien. Det finns ett begränsat antal påsar kvar, först till kvarn är det som gäller! 

Om ni och ert barn är intresserade att köpa en tygkasse kontakta kansliet på kansli@sofiaflickorna.se

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook