Facebook
Välkommen till Sofiaflickorna
Sofiaflickorna är en av Stockholms största gymnastikföreningar för killar och tjejer. Vi erbjuder gymnastik för barn från fem år och hela livet. Här hittar ni det mesta om Sofiaflickorna och vår verksamhet. 

Information för ledare
Logga in på vår interna sida för ledare

Gå även med i Sofiaflickornas grupp på Facebook för löpande uppdateringar. Facebook är även ett bra forum för köp och sälj. 

Anmäl intresse att träna själv eller engagera dig som tränare.

Vill du träna med oss?

Vi vill bli fler! 
Vi vill bli fler, men då behöver vi även bli fler ledare! Vi har många barn som står i kö som önskar plats men som vi dessvärre inte kan erbjuda plats för i dagsläget. Om du vill bli ledare, vänligen mejla kansli@sofiaflickorna.se 

I den mån det går så erbjuds gymnaster vars föräldrar kan tänka sig att hjälpa till som ledare förtur. Föreningen står för utbildningar och arvode varje termin. 
Förslag till uppdatering av stadgar
2016-09-11 21:54
Våra stadgar behöver uppdateras, så att de är i linje med Riksidrottsförbundets mall för föreningar.
Läs gärna igenom stadgarna innan årsmötet den 18/9.En ny typ av verksamhet!
2016-08-21 17:43
Under hösten kommer vår gymnastikförening att erbjuda gymnastik och lek för flickor i åldrarna 7-12 år, som är nyanlända till Sverige. En aktivitet som kommer bestå av redskapsbanor där gymnastik och lek blandas. Vi kommer att ha utbildade tränare på plats och flickorna kommer att bli försäkrade via föreningen. Ingen förkunskap krävs. Detta kommer att starta vecka 35!

Plats: Eriksdalsskolan 
Tid:  Onsdagar 18-19

Vi är nu i behov av ledare/tränare som kan ställa upp på denna ideella verksamhet. Alla ledare, assistenter från 16 år eller föräldrar som är intresserade av att hjälpa till är välkomna att höra av sig till Hanna. Man behöver inte binda upp sig på detta varje vecka utan man kan komma den gången eller gångerna man kan och känner för.

Kontaktperson: Hanna Illman: illman.hanna@gmail.com
Välkomna Louise och Mansatha!
2016-08-08 14:28
Fr v: Louise Lundberg, Mansatha Unger
Då vår verksamhetsansvarig Clara Backgården har valt att gå vidare med nya utmaningar så kan vi nu välkomna Louise Lundberg och Mansatha Unger till kansliet. Louise och Mansatha har varit ledare i föreningen i flera år men är fr.o.m. 1 augusti även anställda som föreningsadministratörer på 25% vardera. Claras mejl (clara.backgarden@sofiaflickorna.se) kommer att stängas ner 15 augusti.

Louise kommer huvudsakligen att arbeta med uppgifter kopplade till verksamheten: tider, schema, grupper, ledare, arrangemang etc. Ni når Louise på: louise@sofiaflickorna.se

Mansatha kommer huvudsakligen att arbeta med föreningens löpande administration: fakturering, licenser, försäkringar etc. Ni når Mansatha på: mansatha@sofiaflickorna.se

Information gällande terminsstart och träningstider kommer att gå ut denna veckan. Om man har frågor kring detta ser vi gärna att ni använder följande mejl: kansli@sofiaflickorna.se

Varmt välkomna Louise och Mansatha!
 
Kansliet går på semester, åter 3/8
2016-07-07 10:01
Hej i sommaren!

Nu går kansliet på semester och stänger ner mejlen tillsvidare.

Vi kommer arbeta med tidsläggningen under juli-månad och kommer börja tillsätta gymnaster från kön i augusti.

Kansliet öppnar åter upp den 3/8.  

Glad sommar!
Välkommen Louise och Mansatha!
2016-07-06 17:21
Nu är det klart. Louise Lundberg och Mansatha Unger är Sofiaflickornas nya föreningsadministratörer. De tillträder sina tjänster lagom till höstterminen i början av augusti. Clara Backgården gör en introduktion och överlämning innan hon avslutar sin tjänst 12 augusti. 

Föreningsadministratörerna arbetar deltid ca 10 timmar per vecka, motsvarande 25%, eller en halvtid tillsammans. Bokföring och redovisning, som tidigare ingick i Claras tjänst, lyfts bort från kansliet och kommer tills vidare att skötas av Annette Falk Jonsson, medan styrelsen gör klart med en extern bokföringsbyrå. 

Louise kommer huvudsakligen att arbeta med uppgifter kopplade till verksamheten: tider, schema, grupper, ledare, tävlingar, arrangemang etc. Hon är nyexaminerad från Lillsved och arbetar även på Sats och är ledare i Minior 3 och Ungdom 2.

Mansatha kommer huvudsakligen att arbeta med föreningens löpande administration: fakturering, licenser, försäkringar etc. Hon studerar sista året till förskollärare och kommer även att vara ledare i Minior 2 och Ungdom 2.

Utöver ovanstående kommer Louise och Mansatha uppdatera vår hemsida/Facebook, göra utskick och svara på mail och telefon från ledare och föräldrar. 

"Det känns otroligt bra med Louise och Mansatha för att fortsätta driva och utveckla Sofiaflickorna. Jag vill samtidigt passa på att tacka Clara Backgården för hennes insatser och önska henne all lycka när hon nu går vidare i karriären", säger Peter Svenonius, ordförande.

Styrelsen önskar alla ledare, gymnaster och föräldrar en skön sommar, så ses vi när höstterminen drar igång!
Nyheter från våra grupper
Rådmansölägret 2016, 11/03 10:33 
Aktiviteter och arrangemang, 27/02 15:35 
Aktiviteter och arrangemang, 27/02 15:25