Bokningsfunktion för knatte och mini grupper
Här finner du våran bokningsfunktion för våra knatte och mini grupper. Det är ett först till kvar system där ni kan boka in ert barn i den gruppen där det finns plats och den grupp som passar er bäst. Följ instruktionerna för att göra bokningen kontakt kansliet om ni har några frågor. 
Efter genomförd bokning skickas en faktura automatiskt ut till er e-postadress. 
Vill du veta mer om våra grupper?
Läs mer om våra grupper via menyn Verksamhet med undersidor ovan.
Sofiaflickornas intresselista
Det är många som vill börja träna gymnastik hos oss. Just nu är våra grupper fyllda. Det innebär att vi endast gör fyllnadsintagning i enstaka grupper inför vårterminen.

Vi kan erbjuda plats till ungdomar från 11 år, som inte har ambitionen att tävla på avancerad nivå i någon av våra ungdoms- eller seniorgrupper.

Så här fungerar det:
  • Du anmäler ditt barn eller dig till intresselistan.
  • Fyll i alla uppgifter så noga du kan. 
  • Fyll i alla tider och platser som passar dig eller ditt barn. Fler ifyllda alternativ ökar chansen att få plats.
Ni finns kvar på intresselistan tills dess ni får plats i en grupp eller själva aktivt väljer att gå ur listan. Vill ni gå ur listan skickar ni ett mail till: kansli@sofiaflickorna.se meddela vem som ska tas bort ur listan, både namn och personnummer.
 
När vi har plats i en grupp skickar vi ett automatiskt mail till alla på intresselistan som har visat intresse för aktuell grupp (plats, dag, nivå, träningsform  etc). Vi noterar också hur många lediga platser som finns i den aktuella gruppen.

Vill ni då ha platsen, gör ni en definitiv anmälan via en länk som kommer i mailet. Vi erbjuder då plats enligt "först till kvarn".

Inför höstterminens start kan du komma att få flera mail om du fyllt i intresse till många olika grupper.

Vill du ändra ditt val eller gå ur intresselistan, ta direkt kontakt med vårt kansli: kansli@sofiaflickorna.se
 
Facebook